
Ολυμπιακός: Αγωνία για τον τραυματισμό του Φορτούνη
Σήμερα ο Κώστας Φορτούνης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να φανεί η ζημιά που έχει υποστεί το γόνατό του
Τραυματίας αποχώρησε από το χθεσινό φιλικό απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ ο Κώστας Φορτούνης.
Ο διεθνής μέσος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για στροφική κάκωση, κάτι που σημαίνει πως γύρισε το γόνατό του.
Ο Φορτούνης αποχώρησε στο 26’ της φιλικής αναμέτρησης και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για το δεξί γόνατο, στο οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστού πριν από δύο χρόνια, αλλά για το αριστερό, παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό αγωνιούν για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, η οποία θα δείξει και το μέγεθος της ζημιάς.
Όλοι φυσικά εύχονται να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για μεγάλη ζημιά, με τον ίδιον τον παίκτη να αποχωρεί από το γήπεδο χθες σε κακή ψυχολογική κατάσταση και να περιμένει και ο ίδιος με αγωνία τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
