
ΤΣΣΚΑ προς Σπανούλη: Ήταν τιμή μας που μοιραστήκαμε το παρκέ μαζί σου
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μήνυμά της αποχαιρέτησε από τα παρκέ τον Βασίλη Σπανούλη, και μάλιστα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι έχει πληγωθεί αμέτρητες φορές από τον Βασίλη Σπανούλη, τον αποχαιρέτησε και αυτή με τη σειρά της από τα παρκέ με ένα post στα social media, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν τιμή της να μοιραστεί μαζί του το παρκέ.
Η Ρωσική Αρκούδα, που έχει δει το θρυλικό Έλληνα να την τιμωρεί πολλές φορές τόσο σε Final Four όσο και σε ματς κανονικής διάρκειας, είπε το δικό της αντίο στον Σπανούλη από τα παρκέ, με ένα πολύ όμορφο κείμενο αποθέωσης.
Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ έγραψε: «Ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι, γεμάτο χαρές και σπάσιμο καρδιών, τίτλους και ρεκόρ. Ήταν τιμή που μοιραστήκαμε το παρκέ μαζί σου, Βασίλη. Απόλαυσε τη συνταξιοδότησή σου».
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα







