Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στην Αυστρία υπό καταρρακτώδη βροχή

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στην Αυστρία υπό καταρρακτώδη βροχή

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Αυστρία την Παρασκευή υπό καταρρακτώδη βροχή, με τον Πιερ Κουντέ να φορά πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα

Ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στο Στανς της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από απόψε (18:30), κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ.

Οι Ερυθρόλευκοι, λίγες ώρες αφότου έφθασαν στην Αυστρία, έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση, με τον Πιερ Κουντέ και τον Τικίνιο Σοάρες να είναι αυτοί που «έκλεψαν» την παράσταση.

Ο πρώτος φόρεσε πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ ο βραζιλιάνος σκόρερ έχει αρχίσει ήδη να δείχνει το λόγο που αποκτήθηκε, καθώς σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Youtube δημοσίευσε τις πρώτες στιγμές και την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, η οποία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημά της.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024