Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία (pic)

Ο Βλάταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ αύριο (27/6) θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Βλάταν Μιλόγεβιτς να ανακοινώνει την αποστολή. Ο τεχνικός της Ένωσης συμπεριέλαβε κανονικά σε αυτήν και τον Έλντερ Λόπες, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρούνταν από ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στράτος Σβάρνας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, από την οποία ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Burg Haamstede της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στα Σπάτα στις 12.00 και στις 15.00 θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα «πετάξει» για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Burg Haamstede.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024