
Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι: Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά
Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τη δήλωση υγείας.
Η κάμερα του Mega Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, καταγράφοντας την κίνηση, η οποία, αν και νωρίς το πρωί, εμφανίζεται ήδη αυξημένη
Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τη δήλωση υγείας, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, η οποία πρέπει να συμπληρώνεται εντός 24 ωρών πριν από το ταξίδι τους.
Όλοι οι επιβάτες, θα πρέπει επίσης να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ (rapid, self ή μοριακό test).
Υποχρεωτική είναι επίσης η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, αλλά και η τήρηση αποστάσεων.
- Η Nova φέρνει τη νέα εποχή συνδεσιμότητας
- Ανδουλάκης προς ΝΔ: «Είστε ένα σύστημα εξουσίας αδίστακτο, χωρίς κανέναν ηθικό και αξιακό φραγμό»
- Κρεμλίνο: «Έτοιμος ο Πούτιν για ρόλο μεσολαβητή στον πόλεμο με το Ιράν»
- Με Φαλ στη Λιόν ο Ολυμπιακός – Πέντε παίκτες έμειναν στην Αθήνα
- Σαμαράς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς
- Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου
