Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρω Λεονάρδου: Η περιπέτεια που την ταρακούνησε - Τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος

Μάρω Λεονάρδου: Η περιπέτεια που την ταρακούνησε – Τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος

Η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου βρέθηκε για πολύ καιρό μπροστά από τις κάμερες. Σήμερα μιλάει για όσα την άλλαξαν μέσα στα χρόνια

Η Μάρω Λεονάρδου μίλησε για την «περιπέτεια» με την κόρη της που της ανακοίνωσε στα 16 της ότι είναι έγκυος.

Η δημοσιογράφος είπε ότι στο άκουσμα της είδησης έπαθε σοκ, αλλά ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα, προσπαθώντας να μην αλλάξει η ζωή της κοπέλας, η οποία εκείνη την περίοδο έδινε πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ένιωσα πως ο χειρότερος φόβος κάθε μάνας που έχει κόρη γινόταν πραγματικότητα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να σηκώσω τα μανίκια και να πω σκάσε και κολύμπα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ενάντια στις εκτρώσεις, αλλά συνέτρεχαν και ιατρικοί λόγοι, κι έτσι παρά τις δυσκολίες σήμερα είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά.

Παράλληλα, αναφερόμενη στο γάμο της με το σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη, με τον οποίο στα 21 χρόνια κοινού βίου απέκτησαν τρία παιδιά, είπε: «Έχω έναν σύζυγο με τον οποίο δε συστεγαζόμαστε. Όταν έχεις παιδιά και μια ζωή ολόκληρη πίσω, είτε θες, είτε δε θες οι δρόμοι δε χωρίζουν ποτέ. Δε σημαίνει πως επειδή στα 20 ήμασταν μαζί, είχαμε τα ίδια γούστα, φτιάξαμε μαζί την ιδιωτική τηλεόραση, συνεχίζουμε να έχουμε τα ίδια θέλω. Εγώ μπορεί να θέλω να πάω σε έναν φάρο να διαβάσω τα βιβλία μου, πρέπει να έρθει και ο άλλος;».

Η Μάρω Λεονάρδου  είχε γνωστή στο διαδίκτυο από το επικό βίντεο «να ζεσταθεί το κ@λαράκι μας», με το σχόλιο της εκείνο να μη γίνεται στην εποχή των social media, αλλά να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού και σάτιρας, με την παρουσιάστρια πάντως να δείχνει εντελώς… ακομπλεξάριστη κάθε φορά, που την ρωτούσαν για εκείνη την φράση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μάλιστα, της είχε δώσει και βραβείο… Παπαρίων για εκείνη την ατάκα, με τη Λεονάρδου να τον ευχαριστεί, φανερώνοντας εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024