Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε και για πρώτη φορά για την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, και εκείνη για εκείνον.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» για την παιδική του ηλικία, το σχολείο, την ενασχόλησή του για τη μαγειρική αλλά και τη «στάση» του στο Λονδίνο.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για όλα, όπως για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, τον Πανιώνιο και την οικογένειά του.

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Χρύσας Μιχαλοπούλου έχει βρει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αντίστροφα, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν μιλάει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε και απάντησε:

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά.

Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.

Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Στο ίδιο δίλημμα κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Για τη δημοσιότητα εξαιτίας του MasterChef:

«Προσπαθώ να μην αλλάξω τίποτα. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι επειδή δεν είναι η βασική μας δουλειά και είναι τρομερά σημαντικό ότι είμαστε τρεις και έχουμε ο ένας τον άλλον» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπήκε στην παρέα και δήλωσε για τον «θείο Λεώ»:«Πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα 5 χρόνια πριν, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε».

«Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του. Θυμάμαι την πρώτη σεζόν του MasterChef κάτι δεν έβγαινε και είχα αμφισβητήσει τη συνταγή που είχε φέρει. Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει», πρόσθεσε.

Οι δυο σεφ δεν έχουν στόχο τα αστέρια Michelin. Στόχος τους είναι να ευχαριστιέται ο κόσμος.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024