Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά Instagrammer: «Η καθεμία από εμάς είναι ελεύθερη να φοράει ό,τι θέλει»

Ξεσπά Instagrammer: «Η καθεμία από εμάς είναι ελεύθερη να φοράει ό,τι θέλει»

Η Μαριάννα Ντάσιου πήρε θέση για όσους δικαιολογούν τους βιαστές και μιλάνε για το ντύσιμο των γυναικών.

«Φωτιά» στο Instagram έβαλε η Μαριάννα Ντάσιου όχι όμως με κάποια εντυπωσιακή φωτογραφία, αλλά με την άποψή της.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, που έχει γίνει σταρ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,τα έβαλε με όλους εκείνους που σπεύδουν να… δικαιολογήσουν τον βιαστή. Τον κάθε βιαστή. Μάλιστα, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια, κατηγορώντας ακόμη και τις γυναίκες που μπαίνουν στη χυδαία λογική «ήταν προκλητικά ντυμένες».

Διαβάστε το μήνυμά της που προκάλεσε αίσθηση και κάνει τον γύρω του διαδικτύου:

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε κακεντρεχή σχόλια γιατί δε μ’ αρέσει να μιλάω άσχημα σε κόσμο που δε γνωρίζω και δεν μου έχει κάνει κάτι, αλλά αλήθεια έχω βαρεθεί να κάνω ότι δεν τα βλέπω! Αρχικά αδυνατώ να δεχτώ πως γυναίκες ξεστομίζουν τη φράση «δε φταίνε οι άντρες». Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κανείς δεν ασχολείται με το τι φοράνε οι άντρες; Δηλαδή εκείνοι μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα με τα βυζιά και την κοιλιά έξω χωρίς δίχως να προκαλούν και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά όταν ερχόμαστε στις γυναίκες, μη φανεί λίγο παραπάνω δέρμα αμέσως να τις πούμε πουτάνες και ότι αποζητούν το σεξ.

Πρέπει να καταλάβετε μερικοί/ές πως η καθεμία από εμάς ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ και να φωτογραφίζει ό,τι θέλει χωρίς να σας δίνει καμία απολύτως αναφορά και χωρίς να αντικειμενοποιείται. Και το πιο σημαντικό; Χωρίς να φοβάται να γυρίσει στο σπίτι της το βράδυ! Ναι φταίνε οι άνδρες όταν προβαίνουν σε πράξεις βιασμού ή ασέβειας εις βάρος μιας άγνωστης κοπέλας με μοναδικό κριτήριο την ενδυμασία της. Και κάπου εδώ να σας προλάβω και να σας θυμίσω πως σε αμέτρητες περιπτώσεις βιασμών ή απόπειρας τα θύματα φορούσαν φαρδιές φόρμες και όχι «προκλητικά» ρούχα».

Δείτε φωτογραφίες της:

Η ίδια η Μαρριάνα Ντάσιου, είναι ένα ανοιχτόμυαλο, νέο και όμορφο κορίτσι, που επιλέγει να μοιράζεται της ομορφιές και τα κάλλη της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της, δημοσιοποιώντας καυτές φωτογραφίες που την έχουν κάνει διάσημη στα social media.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024