Ένα από τα πιο όμορφα αλλά και ιστορικά γκολ όλων των εποχών σημειώθηκε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 33 ολόκληρα χρόνια.
Στον τελικό του Euro του 1988 η Ολλανδία νίκησε με 2-0 τη Σοβιετική Ένωση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου και κατέκτησε το τρόπαιο αλλά αυτό που έμεινε περισσότερο από κάθε άλλο ήταν το μυθικό γκολ του Μάρκο Φαν Μπάστεν.
Ο Γκούλιτ είχε κάνει το 1-0 για να έρθει ο Φαν Μπάστεν με ένα απίθανο βολέ στην κίνηση, πλάγια μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το 2-0 και να μείνει για πάντα στην ιστορία. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών