Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην επόμενη αποχώρηση

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην επόμενη αποχώρηση

Ανατροπή λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα στο Survivor αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου καθώς οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα απομείνουν τέσσερις και θα μπουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Όπως είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και αυτό καθώς, έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη!

Έτσι, ο παίκτης του Survivor μπόρεσε να «αποτινάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα που ο Γιώργος Κόρομι του είχε χρεώσει δυο νύχτες πριν και να βγάλει… εκείνον στη σέντρα ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποιος παίκτης, όμως, θα αποχωρήσει από το Survivor ένα βήμα πριν το τέλος; Ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανό να ανακοινώσει πως ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024