Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρολίνα Καλύβα: «Ο Τζέιμς είχε πάρει το μυαλό της Ελένης»

Καρολίνα Καλύβα: «Ο Τζέιμς είχε πάρει το μυαλό της Ελένης»

Η πρώην παίκτρια του Survivor απαντά για όλους και για όλα.

Την μετα-Survivor εποχή απολαμβάνει η Καρολίνα Καλύβα. Η γυμνάστρια αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα ήταν καλεσμένη στο Love It. Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και απάντησε στις δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη.

«Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, αλλά δεν ήμασταν κολλητές. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι νιώθει πως απειλείται επειδή είχα ανέβει αγωνιστικά. Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε που έχανε από μένα. Δεν με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, αλλά δεν ήθελα να μαλώνω. Δε μου αρέσουν οι εντάσεις. Ο Ηλίας απλά επειδή σαν άτομο είναι πολύ θετικός, δεν του αρέσουν οι εντάσεις και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. Θέλω νικητή τον Ηλία. Από τους amigos ήρθα πιο κοντά με τη Νικολέτα και τον Παύλο», είχε πει η Ελένη στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν έχανα τα έβαζα με εμένα. Με την Ελένη όταν μπήκε είχαμε χαρεί με το προφίλ της. Απλά ξέραμε ότι ήθελε λίγο χρόνο λόγω των ματσαρισμάτων και ήθελε χρόνο να φανεί και την είχα αδικήσει σε μερικούς αγώνες. Μετά πήρε τα πάνω της… Η Ελένη παίρνει θέση αλλά δεν μπαίνει για τα καλά. Δεν είναι των άκρων. Ο Τζέιμς σαν να της είχε πάρει το μυαλό. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος χαμηλή συνείδηση… Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση… Όταν έχανα έψαχνα να βρω τι φταίει.», είπε σήμερα με τη σειρά της η Καρολίνα.

Ακόμη, για τον Τριαντάφυλλο ανέφερε: «Βγήκε πολύ γρήγορα η γνωμάτευση ότι ο Τριαντάφυλλος είχε δισκοκήλη, όταν ήμασταν στους Κόκκινους. Με το που μπήκε στο ατομικό αγώνισμα κι είδαμε ότι πετά, είπαμε τι έγινε. Φάνηκε στα ατομικά η ικανότητά του».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024