Στη διάψευση των σεναρίων που ήθελαν τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, να προτείνει lockdown σε περιοχές της Κρήτης προχώρησαν πηγές του υπουργείου Υγείας.
Συγκεκριμένα, πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ουδέποτε και ουδείς πρότεινε «lockdown» για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Ρεθύμνου Κρήτης στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη.
Αντιθέτως τονίστηκε η σημασία της συνεχιζόμενης επιδημιολογικής και εργαστηριακής επιτήρησης και η ανάγκη να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός ως το ουσιαστικότερο μέτρο για την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς και των επιπτώσεων της κυκλοφορίας του ιού και των μεταλλαγμένων στελεχών του.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων