Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: Ο θρήνος για τον Μιλτιάδη και ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο θρήνος για τον Μιλτιάδη και ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών

Η ηθοποιός σχολίασε το φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς εποχής και τα διθυραμβικά σχόλια που δέχτηκε για την ερμηνεία της.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ρίξει εδώ και αρκετές ημέρες τίτλους τέλους για φέτος, με το τελευταίο επεισόδιο να είναι καθηλωτικό. Μια από τις ερμηνείες που συζητήθηκαν ήταν αυτή της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Η τηλεοπτική Βιολέτα βυθίστηκε στο πένθος από τον χαμό του αγαπημένου της Μιλτιάδη (Γιώργου Γάλλου) και πλέον καλείται τη νέα σεζόν να μαζέψει τα κομμάτια της και να σταθεί στα πόδια της. Η ηθοποιός που καθήλωσε με την ερμηνεία της μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε από τους χρήστες των social media.

«Η διθυραμβική κριτική είναι πάντοτε αποδεκτή. Ήταν μια πολύ ωραία, όσο και δύσκολη σκηνή. Ήταν εκτελεσμένη άψογα από όλους. Οι άνθρωποι που την παρακολούθησαν από κοντά, είπαν ότι ήταν σαν να παρακολουθούσαν θέατρο. Μας το λένε συχνά γι’ αυτή τη σειρά. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μαγείας. Ήταν πραγματικά, ακόμα και για εμάς που υποδυόμασταν, σαν να το ζούσαμε πραγματικά», είπε.

Παράλληλα, μίλησε για τον τρίτο κύκλο: «Τα σενάρια γράφονται τώρα. Οι σεναριογράφοι μας είναι ικανοί και ευφάνταστοι. Ο κάθε ήρωας, άλλωστε, οδηγεί την ιστορία του από μόνος του. Οπότε, ότι ξέρετε εσείς για τη Βιολέτα, ξέρω κι εγώ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι, μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες, βγαίνουν αναγεννημένοι και πολλές φορές εντελώς διαφορετικοί. Διότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να εξελισσόμαστε και έτσι πρέπει να τις βλέπουμε».

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει για το φινάλε της δεύτερης σεζόν:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024