Αιμίλιος Χειλάκης: Απαντά μετά τον σάλο για την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Λιγνάδη στη φυλακή
«Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
Για παρερμηνεία των δηλώσεων του έκανε λόγο ο Αιμίλιος Χειλάκης, όσον αφορά την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.
Ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», όπου βρέθηκε καλεσμένος, είπε πως πρόκειται να επισκεφθεί τον γνωστό σκηνοθέτη, που είναι προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις και σήμερα θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με όσα είπε.
Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα της παράστασης «Οθέλλος» στο Θέατρο Βράχων, όπου πρωταγωνιστεί, ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε:
«Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί. Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως, τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς, τουλάχιστον. Κοίτα, χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημά μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι σημείωνε τις προηγούμενες ημέρες:
- Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα – 752 μόνο στην Αττική
- «Κούρσα» για δύο ο πάγκος της Σκουάντρα Ατζούρα
- Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του
- Φωτιά σε φορτηγό στη λεωφόρο Κηφισού – Καθυστερήσεις στο ύψος της Αχαρνών
- Repubblica: «Όλο και πιο κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Πίτερς»
- Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος παρενοχλούσε 10χρονες μαθήτριές του – Τους προσέφερε ακόμα και χρήματα
- Κακοκαιρία Erminio: Πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο στη Σταμάτα – Συγκλονιστικές εικόνες
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442