Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Britney Spears: Κατάθεση χείμαρρος - «Δεν θα είμαι σκλάβα κανενός»

Britney Spears: Κατάθεση χείμαρρος – «Δεν θα είμαι σκλάβα κανενός»

Eδώ και χρόνια η Britney Spears κάτω από την «κηδεμονία» του πατέρα της δεν έχει το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει

Η Britney Spears ζήτησε ο πατέρα της να βρεθεί στη φυλακή κατά της πολυαναμενόμενης κατάθεσής της σε δικαστήριο για να αντιμετωπίσει την πολυετή υπόθεσή της.

Eδώ και χρόνια η Britney Spears δεν έχει το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα -μεταξύ πολλών άλλων-, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που έχει ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.

«Ο μπαμπάς μου και όποιος εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου και του μανατζέρ μου… θα έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε σε δήλωσή της στην δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένυ την Τετάρτη (23/6).

«Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι χαρούμενη και εντάξει», συνέχισε η 39χρονη τραγουδίστρια κατά τη δήλωσή της. «Είπα ψέματα. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη και έχω κατάθλιψη».

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση της Spears σχετικά με την «κηδεμονία» της, καθώς αρκετά ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή της κυκλοφόρησαν στο κοινό νωρίτερα φέτος – προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της τραγουδίστριας.

Ο James «Jamie» Spears έχει ανατεθεί ως επόπτης της κόρης του από το 2008, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τον έλεγχο των οικονομικών και των προσωπικών ζητημάτων της.

«Κυρία, δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός», είπε η Spears όταν μίλησε στην δικαστή.

«Την τελευταία φορά που σας μίλησα ένιωθα σαν να ήμουν νεκρή», συνέχισε. «Σας λέω ξανά γιατί δεν λέω ψέματα… έτσι ίσως μπορείτε να καταλάβετε το βάθος και το βαθμό και τις ζημιές… αξίζω αλλαγές».

Η τραγουδίστρια αναφερόταν στην τελευταία φορά που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Μαΐου 2019. Εκείνη την εποχή, η αίθουσα ήταν σφραγισμένη και κανένα από αυτά που είπε δεν δημοσιοποιήθηκε.

Στην δήλωσή της την Τετάρτη ζήτησε να τερματιστεί η «καταχρηστική» εποπτεία της. Ζήτησε από την δικαστή να της δώσει πίσω τον έλεγχο επί των προσωπικών και κτηματολογικών της υποθέσεων.

«Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους» είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της. «Είναι ενοχλητικό και αποθαρρυντικό αυτό που έχω περάσει. Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια».

Στο τέλος της δήλωσης της, η δικαστής είπε:

«Ακούω με ευαισθησία όλα όσα είπατε … Χρειάζεται πολύ θάρρος».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024