Αργεντινή: Ρεκόρ θανάτων από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο ενώ το εμβολιαστικό πρόγραμμα ασθμαίνει
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, υπέκυψαν 792 ασθενείς με την COVID-19 σε 24 ώρες, ο βαρύτερος ημερήσιος απολογισμός από την εκδήλωση της πανδημίας στην επικράτεια της χώρας της Λατινικής Αμερικής, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων στους 90.281 νεκρούς
Στην Αργεντινή ξεπεράστηκε χθες Τρίτη το όριο των 90.000 θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, υπέκυψαν 792 ασθενείς με την COVID-19 σε 24 ώρες, ο βαρύτερος ημερήσιος απολογισμός από την εκδήλωση της πανδημίας στην επικράτεια της χώρας της Λατινικής Αμερικής, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων στους 90.281 νεκρούς.
Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν άλλα 21.387 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να φθάνει τους 4.298.782.
Ως εδώ, στη χώρα των 45 εκατομμυρίων κατοίκων έχουν χορηγηθεί πάνω από 20,63 εκατ. δόσεις εμβολίων για την COVID-19, ωστόσο οι πολίτες που έχουν ανοσοποιηθεί πλήρως είναι 3,92 εκατ., καθώς υπήρξαν καθυστερήσεις στις συμφωνημένες παραδόσεις ποσοτήτων δόσεων.
Μολαταύτα «αυτό που θέλουμε να μεταφέρουμε στους πολίτες είναι ηρεμία», είπε η υπουργός Υγείας Κάρλα Βιτσότι, αναφερόμενη στην εθνική εκστρατεία ανοσοποίησης, καθώς όπως διαβεβαίωσε οι αρχές εννοούν «να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα για όλους, με όλα τα εμβόλια».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσει το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
- Κρήτη: Ανακοπή καρδιάς υπέστη η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη – Σήμερα το τελευταίο «αντίο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442