Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργεντινή – Ουρουγουάη 1-0: Στην κορυφή η Αργεντινή με υπέροχη ασίστ του Μέσι

Αργεντινή – Ουρουγουάη 1-0: Στην κορυφή η Αργεντινή με υπέροχη ασίστ του Μέσι

Η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Ουρουγουάης στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Κόπα Αμέρικα και ανέβηκε στην κορυφή σε ισοβαθμία με τη Χίλή.

Η Αργεντινή μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τη Χιλή, ήθελε μόνο νίκη με την Ουρουγουάη και με τον μαέστρο Μέσι να δίνει μια μαγική ασίστ, επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή.

Η Αργεντινή πίεσε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Από εξαιρετική ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ο Ροντρίγκεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Ουρουγουανοί ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Καβάνι βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η Ουρουγουάη αδυνατούσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες, με τους Αργεντινούς να κρατάνε, χωρίς δυσκολίες, το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η Ουρουγουάη είχε την κατοχή, αλλά το πρώτο της σουτ ήρθε στο 75ο λεπτό, με τον Λουίς Σουάρες. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ταμπάρες συνέχισαν την πίεση, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την, πολύ καλά, οργανωμένη άμυνα της Αργεντινής.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πάουλ (90’+3′ Πετσέλα), Ροντρίγκεθ, Λο Σέλσο (52′ Παλάσιος), Μέσι, Λαουτάρο (52′ Κορέα), Γκονζάλες (70′ Ντι Μαρία)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Γκονζάλες Απούδ (70′ Τόρες), Χιμένες, Γοδίν, Βίνα, Βαλβέρδε (84′ Γκοριαράν), Μπεντανκούρ (46′ Νάντες), Τορέιρα (65′ Βεσίνο), Ντε Λα Κρουζ (65′ Οκάμπο), Σουάρες, Καβάνι

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024