Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Ρέγιες (vids)

Οριστικό: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Ρέγιες (vids)

Ο Ισπανός σέντερ την Πέμπτη (24/6) σε ειδική τελετή που θα γίνει στην Μαδρίτη, θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Τέλος στην σπουδαία του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Φελίπε Ρέγιες.

Ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών.

Μια απόφαση που όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, θα ανακοινώσει την Πέμπτη (24/6) σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη. Ο Ρέγιες έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο για 23 χρόνια και ολοκληρώνει την καριέρα του, έχοντας 23 τίτλους και 10 μετάλλια στην τροπαιοθήκη του.

Ο αγαπημένος Φελίπε των οπαδών της Βασίλισσας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουντιάντες το 1998 και το 2004 μετακόμισε στην Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ. Ολα αυτά τα χρόνια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γιγάντωση της Ρεάλ και στην κατάκτηση εγχώριων, αλλά και ευρωπαϊκών τίτλων.

Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις, με τον Ρέγιες να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, με την οποία συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ.

Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο έλαβε μέρος ήταν στις 29 Απριλίου, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Εφές για τα πλέι οφ της Euroleague.

Σε εκείνο το παιχνίδι έμεινε στο παρκέ για 1 λεπτό και 40 λεπτά, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Συγκεκριμένα, τα 17 χρόνια που βρισκόταν στο ρόστερ της μαδριλένικης ομάδας πανηγύρισε 7 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ, 2 Euroleague, 1 Eurocup και 1 Διηπειρωτικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024