Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρα Ντελεβίν: Μας ξεναγεί στον προσωπικό της παράδεισο

Κάρα Ντελεβίν: Μας ξεναγεί στον προσωπικό της παράδεισο

Έχει δωμάτιο γεμάτο με μπαλάκια και τούνελ σε σχήμα γυναικείου κόλπου.

Σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες μένει η Κάρα Ντελεβίν. Το γνωστό μοντέλο έχει το σπίτι που όλοι μας θα θέλαμε, με πολλά δωμάτια, ανέσεις και μυστικές πόρτες.

Η 28χρονη υποδέχτηκε το κορυφαίο αρχιτεκτονικό περιοδικό «Architectural Digest» και μας άφησε άφωνους από την ξενάγησή της. «Το θέμα αυτού του σπιτιού, δεν είναι η Αλίκη στο Χώρα των Θαυμάτων. Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό θέμα» εξηγεί  και συνεχίζει: «Αλλά αισθάνομαι ότι το θέμα αυτού του σπιτιού είναι σίγουρα το πάρτι με τσάι του Mad Hatter. Υπάρχει επίσης και θέμα ζούγκλας, θέμα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά και ένα παλιό αγγλικό στιλ και φυσικά, πολύ ΛΑ».

Όλο το σπίτι είναι βαμμένο σε πολλά χρώματα και μοτίβα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ένα τούνελ σε σχήμα γυναικείου κόλπου. Πρόκειται για «μια μυστική δίοδο που κρύβεται πίσω από έναν τοίχο, και το οποίο οδηγεί από το σαλόνι σε ένα παρακείμενο υπνοδωμάτιο. Κάποιος μπαίνει στο λεγόμενο κανάλι αναγέννησης μέσα από ένα μαλακό γλυπτό και στη συνέχεια μπουσουλώντας βγαίνει σε μια πόρτα πλυντηρίου που υποδηλώνει το ορθό».

Όπως λέει η ίδια: «Μπαίνω σε αυτό το τούνελ για να σκεφτώ, έρχομαι εδώ για να δημιουργήσω. Εμπνέομαι στο τούνελ αυτό». Στην άλλη πλευρά του τούνελ υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα με μία μεγάλη κουκέτα.«Η δουλειά μου απαιτεί να φοράω πολλά καπέλα και κοστούμια. Μου αρέσει να μπαίνω σε διάφορους χαρακτήρες, οπότε ήθελα το σπίτι μου να αντανακλά πολλά διαφορετικά θέματα και διαθέσεις» εξηγεί.

Η κουζίνα είναι μπλε με χρυσά φωτιστικά αλλά και έναν χτιστό φούρνο. Επίσης, στο σπίτι υπάρχει μία σανίδα του σερφ της Chanel, μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον Ντέιβιντ Μπάουι και ένα πιάνο Wurlitzer, με την αξία του να ξεπερνά τα 20.000 δολάρια.

Επίσης, η Κάρα Ντελεβίν λέει ότι χρησιμοποιεί πατίνι για να μετακινείται μεταξύ των δωματίων, επειδή τα σκληρά πατώματα πληγώνουν τα πόδια της. Στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνεται ένα μπιλιάρδο, μία ολόκληρη κόκκινη βελούδινη σκηνή με τραπέζι του πόκερ και μία αίθουσα με μπαλάκια που βουτάει όταν έχει άγχος. «Το νόημα αυτού του σπιτιού είναι να μην μεγαλώνεις ποτέ. Πάντα να διατηρείς κάποιο είδος παιδικής αθωότητας ή χαράς ή απλώς την ανάγκη για διασκέδαση», σημειώνει.

Το σπίτι διαθέτει και άλλες μυστικές πόρτες, με μία από αυτές να κρύβεται πίσω από έναν τοίχο. Στην υπόλοιπη έπαυλη υπάρχει μία αίθουσα κινηματογράφου, ένα μπαρ, μια πισίνα και δύο τραμπολίνα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024