Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μιούζικαλ των εφήβων

Το μιούζικαλ των εφήβων

Ένα μεταφυσικό παραμύθι σε εκδοχή μιούζικαλ, που φέρνει στη σκηνή 30 ταλαντούχους εφήβους, είναι το «Λευκό Τριαντάφυλλο» των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά, που θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας

Ένα μεταφυσικό παραμύθι σε εκδοχή μιούζικαλ, που φέρνει στη σκηνή 30 ταλαντούχους εφήβους, είναι το «Λευκό Τριαντάφυλλο» των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά, που θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας.

Η δράση του έργου μας μεταφέρει στο Μπίλα Τρογιάντα, ένα ουκρανικό χωριό στα τέλη του 19ου αιώνα. Η Ίρμα, ένα 16χρονο κορίτσι πηγαίνει να περάσει στο χωριό τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τη Ραΐσα, την αγαπημένη της ξαδέρφη. Εκεί θα δοκιμαστούν οι γνώσεις και τα πιστεύω της και θα έρθει αντιμέτωπη με τοπικούς θρύλους, σκοτεινά μυστικά και μια αλήθεια που μόνο η καρδιά μπορεί να κατανοήσει.

30 έφηβοι, ηλικίας από 9 έως 17 ετών, ενώνουν τις δυνάμεις τους, τραγουδούν και χορεύουν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Χανιώτη της Ραλλούς Κρίνη, σε ένα μιούζικαλ που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

«Ωραία δε θα ήταν να είμαστε πάντα μαζί;»

Αν κοιτάξεις μέσα στα σκοτεινά νερά της λίμνης , ίσως δεις την απάντηση… Ίσως όμως απλά να δεις το πρόσωπό σου. Ίσως πάλι να δεις το φως του φεγγαριού. Ίσως τελικά να δεις αυτό που θα έβλεπες αν κοίταζες βαθιά μέσα σου.

Τα ερωτήματα που θέτει το έργο είναι πολλά. Προσεγγίζει με απέραντο σεβασμό την αιωνιότητα της ανθρώπινης ψυχής, ισορροπεί στα όρια του κτιστού με τον άκτιστο κόσμο, χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την επαφή του με τη γήινη πραγματικότητα.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024