Καίτη Φίνου: «Έχω μείνει σχεδόν μία δεκαετία ανέραστη»
Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας, η οποία άγγιζε τα 11 χρόνια και ότι αυτή την περίοδο έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό της, που τη στηρίζει, αλλά δεν είναι ερωτικός σύντροφος
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Καίτη Φίνου κάνοντας αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωής.
Η Καίτη Φίνου υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην δεκαετία του’80, με πολλές επιτυχίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά και sex symbol που μαγνήτιζε τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.
Παρ΄όλα αυτά, η ίδια παραδέχτηκε πως επί 10 χρόνια υπήρξε ανέραστη και ότι πλέον το σεξ έχει απομακρυνθεί από τις ανάγκες της.
Ακόμη, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας, η οποία άγγιζε τα 11 χρόνια και ότι αυτή την περίοδο έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό της, που τη στηρίζει, αλλά δεν είναι ερωτικός σύντροφος παρότι υπήρξε ειδύλλιο μαζί του στο παρελθόν.
Κοιτώντας αρκετά χρόνια μπροστά η ίδια δηλώνει πως τα έχει όλα κανονισμένα για τον εαυτό της: «Όταν δεν έχω κανέναν. Καιρός να βγάλω τη σύνταξη, θα τη δίνω σε ένα γηροκομείο και θα καθίσω εκεί πέρα. Τι να τον κάνω τον σύντροφο στα 70; Να με γηροκομήσει ή να τον γηροκομήσω».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Καίτη Φίνου:
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο
- Έκρηξη – ρεκόρ στις συνταξιοδοτήσεις
- Γιατί οι 30άρηδες δεν φεύγουν από την οικογενειακή εστία
- Θετικό κλίμα στον πολιτικό διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις και ο παράγοντας Τραμπ
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου





