Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Ξεσπά μετά τον θάνατο της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπά μετά τον θάνατο της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσιάστρια στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση των συνανθρώπων τους.

Τον θάνατο της 14χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, θέλησε να σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του MEGA με ανάρτησή της στα Instastories αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός και ζήτησε να σταματήσουμε να σχολιάζουμε ανθρώπους για τα κιλά τους. Θυμίζουμε ότι η νεαρή μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη δεχόταν αρνητικά σχόλια και bullying για το βάρος της και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργείο. Όμως, νόσησε από περιτονίτιδα εξαιτίας του δακτυλίου και έφυγε από τη ζωή.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Ας σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για το πώς είναι, για το πόσα κιλά είναι. Για το τι θέλουν με τον εαυτό τους. Άνθρωποι αυτοκτονούν, παιδιά χάνουν η ζωή τους από χειρουργεία. Αγόρια και κορίτσια ζούνε μέσα στην ανασφάλεια για το τι θα πει ο κάθε γελοίος διπλανός για εκείνους. Σιωπή και ο καθένας να κοιτάει τη ζωή του. ΕΛΕΟΣ. Ντροπή μας αν έστω και ένας άνθρωπος ντρέπεται για τον εαυτό του εξαιτίας μας».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024