Στην ήττα της Πορτογαλίας από τη Γερμανία (2-4) αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια κακή παρένθεση.
Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με την απόδοσή μας κόντρα στην Γερμανία. Όλοι νιώθουμε υπεύθυνοι για αυτό. Είναι έμπειροι παίκτες και καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι καλύτερες ομάδες δεν παίζουν καλά και χάνουν», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Αν θα κάνω αλλαγές; Ίσως τους αλλάξω όλους (σσ. γέλια). Σε αυτό το Euro υπάρχουν διακοπές σε κάθε παιχνίδι, οι διοργανωτές βλέπουν ότι έχει πολύ ζέστη και προσπαθούν να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις. Εγώ και το επιτελείο μου γνωρίζουμε τα πάντα, έχουμε τις πληροφορίες για να γνωρίζουμε αν είναι καλά ή όχι ο κάθε παίκτης. Ήθελα να πάω σήμερα για ένα τρέξιμο το πρωί, αλλά έχει τόσο ζέστη που γύρισα πίσω…»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.