Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο: «Η Πορτογαλία μοιάζει να παίζει με 10 όταν ο Φερνάντες βρίσκεται στο γήπεδο»

Μουρίνιο: «Η Πορτογαλία μοιάζει να παίζει με 10 όταν ο Φερνάντες βρίσκεται στο γήπεδο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε τις εμφανίσεις της Πορτογαλίας στο Euro και εστίασε στον Μπρούνο Φερνάντες, τονίζοντας πως όταν ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο γήπεδο, η Πορτογαλία μοιάζει να παίζει με παίκτη λιγότερο.

Μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Τότεναμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε νέα δουλειά ως ειδικός σχολιαστής του Euro 2020 στο Talksport, στο οποίο κλήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις της Πορτογαλίας στη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, για τον οποίο δεν είπε… και τα καλύτερα λόγια. Ο Μουρίνιο δήλωσε σίγουρος πως η χώρα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση, τονίζοντας όμως ότι κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο ο Φερνάντες, η Πορτογαλία μοιάζει να παίζει με παίκτη λιγότερο.

«Η Πορτογαλία, όταν παίζει στο γνωστό της επίπεδο, μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Ομως, για να γίνει αυτό, πρέπει να παίζει με 11 παίκτες. Στα δύο πρώτα ματς ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν στο γήπεδο αλλά δεν έπαιζε», δήλωσε αρχικά ο special one και συνέχισε:

«Ελπίζω να εμφανιστεί με την Γαλλία γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής με εκπληκτικές δυνατότητες. Μπορεί να πασάρει, να σκοράρει, να πάρει πέναλτι, να βάλει πέναλτι, να βάλει φάουλ. Εχει πολλά να δώσει, όμως η πραγματικότητα είναι πως στα δύο πρώτα ματς δεν ήταν εκεί».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024