Είναι γνωστό από το ρεπορτάζ, ένα επεισόδιο στο οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού στα Γλυκά Νερά τον Νοέμβριο του 2020. Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο.
Αυτή η ιστορία, που προέκυψε από έναν μεγάλο καυγά, είναι γνωστή και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.
Όπως αναφέρει το MEGA, όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάτζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.
Υπάρχει συνεργός;
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ» η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Είναι φανερό ότι αυτός ο άνθρωπος είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν, αν υποθέσουμε ότι αυτό υπήρχε εξαρχής.
Σχετικά με τον αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή. Ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Τα οικονομικά στο στόχαστρο
Αναφορικά με την αγορά του οικοπέδου και του δανείου που προεγκρίθηκε, υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί.
Ο δράστης ήθελε ένα λυόμενο σπίτι, προκατασκευασμένο. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφεραν ότι υπήρχαν επαφές με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον περασμένο Γενάρη – Φλεβάρη, όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο.
Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ σπίτι του, που του έκλεψαν οι ληστές, και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η αστυνομία αν τελικώς υπήρχαν.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα