Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστηρίζει ο γείτονάς του

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστηρίζει ο γείτονάς του

Ο ένοικος της διπλανής μεζονέτας από αυτήν που διέμενε η Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε για το χαρακτήρα του πιλότου και τα όσα άκουγε από το διπλανό διαμέρισμα.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό που έχει συμβεί, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό, δηλαδή τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες» σημείωσε ο γείτονας του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, συμπληρώνοντας:

«Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχόταν, την οικογένειά του, μια χαρούμενη κοπέλα, κατέβαινε το κορίτσι χαρούμενο με το σκύλο. Δεν είχαμε δείγματα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα άκουσε η σύζυγός του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα. «Η σύζυγός μου άκουσε αυτό που σαν περιέγραψε, τον ήχο του σκύλου την ώρα που πέθαινε» τόνισε.

«Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστήριξε ο γείτονας του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι η Καρολάιν ήταν πιο φιλική, ενώ για το αν το ζευγάρι είχε τσακωμούς μεταξύ τους, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται.

«Ο Μπάμπης μας ζητούσε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την Αστυνομία για να βρει τους δράστες» κατέληξε ο ένοικος της γειτονικής μεζονέτας από αυτήν που συνέβη η δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024