
Συγκλονίζει φίλη της Καρολάιν: Δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω – Πάντα μου έλεγε πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μπάμπη
Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της 20χρονης
Συγκλονισμένοι και συνάμα οργισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αλοννήσου για τις εξελίξεις στην δολοφονία των Γλυκών Νερών. Πλέον, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μέσω μια οικογενειακής φίλης μιλούν οι δύο οικογένειες για το μέλλον της μικρής.
Οι ντόπιοι θεωρούν την κ. Σουζάνα πολύ ικανή και ότι στο πρόσωπο της η μικρή Λυδία θα βλέπει την βιολογική της μητέρα.
Τι λέει φίλη της Κάρολαιν αποκλειστικά στο MEGA
Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της 20χρονης.
«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με Μπάμπη. Παντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης άνδρας της ζωής της. Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Θα φαει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή. Δυστυχώς η Κάρολαιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε στο Μεγάλο Κανάλι φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας.
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό