
Χανιά: 14χρονος χτυπήθηκε από τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή του Μπάλου
Για τον τραυματισμό του 14χρονου συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου και ο χειριστής του τζετ σκι.
Στο Κέντρο Υγείας έστειλαν 14χρονο οι επικίνδυνοι ελιγμοί χειριστή τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή Μπάλου Κισσάμου του Νομού Χανίων.
Επικίνδυνοι ελιγμοί
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, χθες Κυριακή το απόγευμα αναφέρθηκε στη Λιμενική Αρχή Κισσάμου περιστατικό ελαφρύ τραυματισμού 14χρονου λόγω επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε 42χρονος χειριστής τζετ σκι, στη θαλάσσια περιοχή Μπάλου.
Του περιστατικού επιλήφθηκε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, το οποίο έφτασε στον τόπο του ατυχήματος με τη συνδρομή τουριστικού σκάφους.
Στο Κέντρο Υγείας
Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου διαπιστώθηκε κάκωση αριστερής ωμοπλάτης και βραχίονα καθώς και μικρά θλαστικά τραύματα.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου καθώς και ο χειριστής του τζετ σκι και τους επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου




