Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/6) στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του Ζηλευτού.
Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, συγκρούστηκε με ένα αγριογούρουνο, με το όχημα να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με το lamiareport, Το ζευγάρι είχε πάει στο χωριό του και επέστρεφε το βράδυ της Κυριακής στη Λαμία με το αυτοκίνητό του. Στις 11:30′, όταν είχε φτάσει στο Ζηλευτό, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα τεράστιο αγριογούρουνο.
Ο οδηγός προσπαθησε, αλλά δεν κατάφερε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες άνοιξαν οι αερόσακοι και προστάτεψαν οδηγό και συνοδηγό, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).