Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Δεν καταγράφηκαν επισήμως όλα όσα κατέθεσε η «ψυχολόγος»

Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Δεν καταγράφηκαν επισήμως όλα όσα κατέθεσε η «ψυχολόγος»

Ισχυρίστηκε ότι τόσο η Μυλωνοπούλου όσο και η ίδια είχαν υπόνοιες από την αρχή και λίγες ημέρες αργότερα πείστηκαν ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είπε στους αστυνομικούς όλα όσα γνώριζε, δίχως όμως πολλά από αυτά να μην καταγραφούν επισήμως στην κατάθεση της στην Αστυνομία», κατήγγειλε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του Μπάμπη, τον οποίο χθες χαρακτήρισε «εγκληματία εκ πεποιθήσεως»

«Η Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθεσε λίγες ημέρες μετά από την δολοφονία, όταν εκλήθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Κατέθετε επί τρεισήμισι ώρες. Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν όσα κατέθεσε. Η κατάθεση περιλαμβάνει όσα είπε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ μιλούσε με τους αστυνομικούς επί ώρες. Όλα όσα τους είπε, αξιοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς», είπε η κ. Μάρκου.

Σύμφωνα με τη συνήγορο, η τελευταία ερώτηση των αστυνομικών στη Μυλωνοπούλου ήταν «πιστεύετε ότι ο σύζυγος είναι ο δράστης;» και εκείνη απάντησε ότι «αυτό είναι κάτι που θα το πουν οι Αρχές».

Ωστόσο, συμπλήρωσε η κ. Μάρκου, ότι τόσο η Μυλωνοπούλου όσο και η ίδια είχαν υπόνοιες από την αρχή και λίγες ημέρες αργότερα πείστηκαν ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024