Τι είπε ο τραγουδιστής για την Καρολίνα, τον Κόρο και την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Η συμπεριφορά του τραγουδιστή στο παιχνίδι πολλές φορές σχολιάστηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι παίζει θέατρο. Πλέον, αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης και έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα μιλά για το τι έζησε όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Για το πώς άντεξε όλη αυτή την πίεση:

«Ναι, και δεν ήταν για μια-δυο μέρες. Είχα στο μυαλό μου όλο αυτόν τον κόσμο που με βοη­θούσε να παραμένω στο παιχνί­δι κι αυτό με κρατούσε δυνατό. Για μένα ήταν ακόμη πιο δύσκο­λο, γιατί ήμουν μακριά από το παιδί μου, αλλά με τον αγιασμό του Αγίου Εφραίμ και με τη δύ­ναμη που μου έδινε ο κόσμος, τα κατάφερα».

Για τις αποχωρήσεις του Τζέιμς και του Μπάρτζη και αν άνοιξαν το δρόμο για κά­ποιους από τους amigos, που δεν είχαν ελ­πίδες να φτάσουν ως εδώ:

«Βέβαια, εννοείται αυτό. Μα, το είχα πει ότι ο Τζέιμς και ο Νίκος ήταν παίκτες τελικού. Του Νίκου του είχα πει να κάτσει κι ας ήταν τραυμα­τίας, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πάρει αυτός το έπαθλο. Οι άλλοι χάρηκαν όταν έφυγε, όπως και όταν έφυγε ο Τζέιμς».

Για τον Αλέξη Παππά:

«Σίγουρα. ο Αλέξης είναι ένα θετικό παιδί, κα­ταπληκτικό, που μου στάθηκε πολλές φορές. Έλεγε τη γνώμη του κι αυτός, δεν φοβόταν. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα είναι για πάντα φίλος. Είναι πάρα πολύ ωραίος τύπος κι αν έ­βλεπε κάτι άδικο, θα το έλεγε εκείνη τη στιγμή, όποιος κι αν ήταν απέναντί του. Έτσι είμαι κι εγώ και γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε κοντά».

Για το ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos και αν είναι ο Ηλίας:

«Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα παιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του για να τα πάρει μαζί του στα έπα­θλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλι­κίας -ήμουν ο μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι «Survivor» πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνι­στικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολου­θεί το ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό».

Για την Καρολίνα:

«Στην αρχή ήμασταν πολύ κο­ντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ όλοι οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλή­τρια πίστευα ότι μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό τη ρωτού­σα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει».

Για τον Κόρο;

«Είναι αυτό που έχετε δει. Πώς τον έχετε δει εσείς;», είπε σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr