Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετράλωνα: Το προφίλ του δράστη που επιτέθηκε στην καθαρίστρια – Σοκάρει η μαρτυρία του θύματος

Πετράλωνα: Το προφίλ του δράστη που επιτέθηκε στην καθαρίστρια – Σοκάρει η μαρτυρία του θύματος

Νέες μαρτυρίες βοηθούν στην προσέγγιση του δράστη που βίασε την καθαρίστρια στα Πετράλωνα εν ώρα εργασίας. Περιγράφεται ως νέος σε ηλικία με προβληματική συμπεριφορά.

Σοκ προκαλεί η νέα μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα, χθες, Σάββατο, περιστατικό που ξεχείλισε την οργή της κοινής γνώμης, που ακόμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για τη συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα μετά τα βασανιστήρια που βίωσε στα Πετράλωνα, το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Είχε πάει να καθαρίσει την πολυκατοικία για 5 ευρώ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καταλήγοντας στο νοσοκομείο χτυπημένη και βιασμένη στο σώμα και στην ψυχή.

Άφαντος παραμένει ο Βούλγαρος δράστης του πολύωρου βιασμου της καθαρίστριας, που εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Κυριακή, σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας που έμελλε να γίνει κολαστήριο για την 50χρονη εργαζόμενη, περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου στα 25.

Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε επίσης: Πετράλωνα: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον βιασμό καθαρίστριας – «Την άρπαξε από το ασανσέρ»

«Πες μας που είναι ο γιος σου»

Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ, ενώ έξω από το διαμέρισμα του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» απευθυνόμενοι στη μητέρα του, που πιστεύουν ότι βρίσκεται κλειδαμπαρωμένη μέσα στο σπίτι.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο δράστης καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του, εξού και γειτόνισσα που άκουσε φωνές από την καθαρίστρια θεώρησε ότι πρόκειται γιάα ένα ακόμη τσακωμό μεταξύ μητέρας – γιου.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η 50χρονη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Πετράλωνα: Το μαρτύριο της καθαρίστριας από τον βιαστή της – Στο νοσοκομείο με κατάγματα

Τι είπε η 50χρονη στους αστυνομικούς

Την ίδια ώρα τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την αρπάξει.

Την έβαλε με τη βία στο σπίτι του και την κακοποίησε για πολλές ώρες.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες κατάφερε να διαφύγει.

Ο Βούλγαρος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Χθες, Σάββατο 19 Ιουνίου, μετά τις αποκαλύψεις αναρτήθηκε κάλεσμα σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024