Έξαλλος ο Κοτζιάς: «Εισαγγελέας για το ημερολόγιο της Καρολαιν δεν υπάρχει»;
Ο πρώην ΥΠΕΞ κάνει λόγο για προσωπικά στοιχεία που διοχετεύτηκαν παρανόμως στα ΜΜΕ και καλεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πράξει ότι προβλέπει ο νόμος για τους παραβάτες.
Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς με μήνυμα του στο Twitter θέτει το ζήτημα των διαρροών από το ημερολόγιο της δολοφονημένης Καρολαιν .
Εξοργισμένος δηλώνει ο Νίκος Κοτζιάς με την προβολή από τα ΜΜΕ του ημερολογίου της δολοφονημένης Καρολάιν.
Ο πρώην ΥΠΕΞ κάνει λόγο για προσωπικά στοιχεία που διοχετεύτηκαν παρανόμως στα ΜΜΕ και καλεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πράξει ότι προβλέπει ο νόμος για τους παραβάτες.
«Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρανόμως διοχετεύονται σε ΜΜΕ προσωπικά στοιχεία της δολοφονειθήσας στα Γλυκά Νερά και καταθέσεις μαρτύρων. Κάποιοι κάνουν τον νόμο κουρέλια και κανείς εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει. Οφείλεται άμεσα να πράξετε ότι προβλέπει ο νόμος για τους παραβάτες», αναφέρει στο twitter ο Νίκος Κοτζιάς.
- Τα πέντε όπλα του Ιράν αν ο Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης
- Ο Πρέσβης της Ισπανίας στην Ελλάδα στο Δημαρχείο Καλαμάτας
- Καρυστιανού: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Νίκου Καραχάλιου
- Μαλδίβες: Αυτή είναι η σπηλιά που έχασαν τη ζωή τους οι 5 Ιταλοί δύτες – «Είναι αδυσώπητη και κατάμαυρη»
- Οριστικό: Ο Μαρέσκα αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Σίτι!
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442