
Ερωτεύτηκε στα… σύνορα ο Καλαφάτης
Η… ξανθιά Τάμυ είναι αστυνομικός σκύλος, ειδικευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών
Έρωτας με την… πρώτη ματιά για τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Σταύρο Καλαφάτη. Η μοιραία συνάντηση έγινε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου και το ομολογεί ο… ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ανάρτησε, μάλιστα και… φωτογραφία!
Η Τάμυ, με το που είδε τον κ. Καλαφάτη στις εγκαταστάσεις των συνοριοφυλάκων, έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του! Κι ο Υφυπουργός ανταπέδωσε με ένα φιλί!
Η… ξανθιά Τάμυ είναι αστυνομικός σκύλος, ειδικευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών. Κι ο Υφυπουργός ανέφερε στην ανάρτησή του:
“Έρωτας με την πρώτη ματιά. Τη συνάντησα στις Φέρες Έβρου όπου χθες επισκέφτηκα το εργοτάξιο κατασκευής του φράχτη και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης. Η Τάμυ είναι η πιο γλυκιά φρουρός των συνόρων μας. Αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής εκρηκτικών υλών έχει ταχθεί στο να προστατεύει τις ζωές των ενστόλων που υπηρετούν στα σύνορα αλλά και όλων μας όπου και όποτε χρειαστεί. Οι συνοριοφύλακες στις Καστανιές τη λατρεύουν. Από χθες και εγώ…”
- Δράκαινα: Ποιο είναι το «αόρατο» δηλητηριώδες ψάρι που αναστάτωσε την Ανδαλουσία αλλά υπάρχει και στην Ελλάδα
- PlayStation: Η Laufey παίρνει τη σκυτάλη από τον Kratos στο νέο God of War
- «Δυο μαύρα πουκάμισα»: H νέα δραματική σειρά του MEGA
- ΠΑΣΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις από τον Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο – Οι 13 «περιφερειάρχες» ενόψει εκλογών και οι «κύκλοι πολιτικής»
- Μια αλήθεια πάντα πολιτική
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου – Ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες





