Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Ρομαντζάδα στο Σούνιο για Ανούς και Διονύση

MasterChef: Ρομαντζάδα στο Σούνιο για Ανούς και Διονύση

Μετά την Ελαφόνησο, Ανούς και Διονύση πήγαν στο Σούνιο και έβγαλαν μία ρομαντική φωτογραφία με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν είναι το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο φετινό  MasterChef, ενώ μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής οι δυο τους είναι επίσημα μαζί.

Μετά την Ελαφόνησο, το ζευγάρι πήγε στο Σούνιο και έβγαλαν μία ρομαντική φωτογραφία με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα, στην οποία τους βλέπουμε να κοιτά ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβασε στο Instagram του την εν λόγω τρυφερή φωτογραφία και έγραψε ένα μήνυμα: «Omnia vincit amor…», που σημαίνει ότι «η αγάπη όλα τα νικάει».

Η Ανούς είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου:

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα, αλλά όλα είναι στον αέρα».

Και με τη σειρά του, ο Διονύσης είχε δηλώσει:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά».

Δείτε παρακάτω τη νέα ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού που γνωρίστηκε μέσα στο MasterChef:

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024