Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάρμα: Επέστρεψε με «αγρότισσες» Ελένη Φουρέιρα και Χριστίνα Μπόμπα

Φάρμα: Επέστρεψε με «αγρότισσες» Ελένη Φουρέιρα και Χριστίνα Μπόμπα

Έναν τρόπο που μοιάζει απολαυστικός αν αναλογιστεί κανείς πως πλήθος κόσμου συνέβαλε ώστε να «τρολάρει» μοναδικά το ριάλιτι επιβίωσης Φάρμα

Τι κι αν η «Φάρμα» έριξε αυλαία πριν από λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με νικητή τον Κώστα Γκρέκα, ο παρουσιαστής της, Σάκης Τανιμανίδης βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να μας την… φέρει ξανά μπροστά στα μάτια μας.

Έναν τρόπο που μοιάζει απολαυστικός αν αναλογιστεί κανείς πως πλήθος κόσμου συνέβαλε ώστε να «τρολάρει» μοναδικά το ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, τόσο ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο η εγκυμονούσα σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο Ησαΐας Ματιάμπα συνάντησαν το stand up comedian Διονύση Ατζαράκη!

Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να σκεφτεί, το αποτέλεσμα αυτής της συνύπαρξης ξεπερνά κάθε προσδοκία και για 12′ μας δείχνει πως… πραγματικά θα έπρεπε να είναι η «Φάρμα».

Για τις ανάγκες του βίντεο, το οποίο φέρει την υπογραφή του Σάκη Τανιμανίδη, χρησιμοποιήθηκαν οι πραγματικές εγκαταστάσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ενώ στο ρόλο του επιστάτη της «Φάρμας» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024