Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Καρολάιν σπάει τη σιωπή της

Γλυκά Νερά: Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Καρολάιν σπάει τη σιωπή της

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρίχνουν φως στον φαινομενικά «τέλειο γάμο» του ζευγαριού και προκαλούν σοκ

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρίχνουν φως στον φαινομενικά «τέλειο γάμο» του ζευγαριού και προκαλούν σοκ.

Σημαντική θεωρείται και η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που είδε ζωντανή της άτυχη Καρολάιν. Πρόκειται για μια φίλη της, σύμφωνα με την οποία Μπάμπης και Καρολάιν «είχαν ένα περίεργο δέσιμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κοπέλα προκειμένου να δικαιολογήσει τα όσα είπε περί «περίεργου δεσίματος» εξήγησε πως και οι δύο «είχαν εφαρμογή στα κινητά τους, για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα στιγμή».

Συγκλονίζει η τραγική μητέρα

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, Σουζάνα Λυραράκη. Η τραγική μητέρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπος που την αγκάλιαζε για 37 ημέρες ήταν και ο δολοφόνος της κόρης της.

Τα όσα είπε κατάθεσή της στο τμήμα ανθρωποκτονιών συγκλονίζουν. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους, έκανε καταδύσεις, θέατρο κι άλλες δραστηριότητες».

Μιλώντας για τη γνωριμία της Καρολάιν με τον Μπάμπη είπε πως «γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει πάρα πολύ καλά. Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα».

«Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπαν για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό» είπε.

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024