Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε για τη μάχη με την Ισπανία, για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ηγετική εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μία ημέρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ισπανία στη Σεβίλλη (5ος όμιλος/2η αγωνιστική).

«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία. Κατανοούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε σε αυτόν τον αγώνα με τη μέγιστη δέσμευση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αν παίζουμε ομαδικά, αγωνιστούμε πραγματικά για κάθε μπάλα και πηγαίνουμε σε κάθε μονομαχία, τότε μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία », δήλωσε ο 32χρονος Πολωνός διεθνής επιθετικός της Μπάγερν.

«Υπάρχει πάντα πίεση, ειδικά όταν παίζεις σε ένα Euro και δεν έχεις βαθμούς από το πρώτο σου παιχνίδι. Φυσικά παίζουμε με την Ισπανία, μια υπέροχη ομάδα, υπέροχους παίκτες. Για εμάς θα είναι αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση», πρόσθεσε.

«Κοιτώντας πίσω, στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας αποσταθεροποίησε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε τόσο γρήγορα, πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά και να κερδίσουμε. Το σημείο καμπής ήταν αναμφίβολα η κόκκινη κάρτα», πρόσθεσε.

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει μεγάλη ποιότητα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Χρειαζόμαστε λίγη σπίθα για να δημιουργήσουμε το ίδιο στους αγώνες», συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας για τα δύο ρεκόρ του με την Εθνική Πολωνίας, τους περισσότερους αγώνες (120) και τα πιο πολλά γκολ (66), είπε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω σε αυτά τα ρεκόρ. Θυμάμαι στην αρχή της καριέρας μου στην Πολωνία, όταν δεν σκόραρα πολλά γκολ, είχα προβλήματα να κάνω ευκαιρίες, να ελέγξω την μπάλα…»

Κανένας από τους συμμετέχοντες παίκτες του Euro 2020 δεν έχει σημειώσει τόσα γκολ αυτή τη σεζόν μεταξύ συλλόγου και Εθνικής, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, με 53 γκολ (Μπάγερν 48/ Πολωνία 5). Ακολουθεί ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί ΣΖ, Κιλιάν Μπαπέ, με 47 γκολ.

Ο Λεβάντόφσκι δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια του με την Πολωνία, ενώ από το Νοέμβριο του 2018 δεν έχουν περάσει τρία ματς χωρίς να σημειώσει γκολ. Κάτι που ίσως πρέπει να προβληματίσει τους Ισπανούς…

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024