Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου μαζί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». η Έλλη Γελεβεσάκη μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το «ζευγάρι» του Survivor, που έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο το τελευταίο διάστημα.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκαν ξαφνικά στη ζωή μας και η Έλλη Γελεβεσάκη λύνει μέρος του γρίφου της σχέσης τους.

Ισχύει ότι στο παρελθόν είχες σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, πριν εκείνος κάνει δεσμό με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Με τον Σάκη γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτ, πριν εκείνος κάνει σχέση με τη Μαριαλένα. Και γνωρίζω και την ίδια γιατί εργαζόταν σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα στο μαγαζί του Σάκη στο Περιστέρι. Βέβαια, εκείνη την περίοδο η Μαριαλένα ήταν σε άλλη σχέση και, από όσο γνωρίζω, τη διεκδίκησε πολύ καιρό, μέχρι να καταλήξουν να
είναι μαζί.

Όπως τον ξέρεις, πιστεύεις ότι μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά τη Μαριαλένα;

Όχι. Δεν υπάρχει η αυθεντικότητα των πρώτων ριάλιτι. Οι παίκτες μπαίνουν πια προετοιμασμένοι. Επίσης, αυτό που βλέπουν κάποιοι και το θεωρούν ωραία σχέση πιστεύω ότι μεγεθύνεται από τα social media. Θεωρώ ότι οΣ άκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα.

Δηλαδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για να κερδίσει τη Μαριαλένα;

Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει και η Μαριαλένα, αλλά αν ήταν να τη διεκδικήσει, γιατί δεν το έκανε πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι; Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου μαζί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο