Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τις δηλώσεις της Καραβάτου - «Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να...»

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τις δηλώσεις της Καραβάτου – «Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να…»

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δυο ξανθές παρουσιάστριες;

Τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την κόντρα που έχει ανοίξει με τον ΣΚΑΪ σχολίασε το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου, αφήνοντας και αιχμές για… το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε μεταξύ άλλων στους «Κου Κου»:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

»Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια.

»Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος. Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από το Ευτυχείτε.

«Θέλω να πω κάτι γιατί τώρα το διάβασα. Έβλεπα τώρα ότι η Κατερίνα Καραβάτου είπε κάποια πράγματα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη. Είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι κάποιος άλλος πάει να σου πάρει τη δουλειά ενώ έχεις συμφωνήσει και υπονόησε κάποια πράγματα μετά την έντονη φημολογία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αυτό αφορά και εμένα γιατί έχει ακουστεί και για εμένα ότι πάω στο Star, ότι παίρνω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

»Το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό δεν έγινε κατανοητό. Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να διαψεύδω. Δεν μου αρέσει να ακούγεται για συναδέλφους. Είναι μια παρουσιάστρια που κάνει ακριβώς την ίδια εκπομπή με εμάς σε απέναντι κανάλι και δεν είναι ωραίο. Επίσης εγώ μέχρι 2 Ιουλίου έχω εκπομπή εδώ και το τιμάω το συμβόλαιό μου. Το έχω υποστεί και εγώ στο παρελθόν και θέλω να λήξει γιατί δεν νιώθω και εγώ ωραία με αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024