Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kλείδωσε η πρεμιέρα της Ferrari F171

Kλείδωσε η πρεμιέρα της Ferrari F171

To Maranello επισημοποιεί την επικείμενη πρεμιέρα του μοντέλου που θα επαναφέρει τους έξι κυλίνδρους στην γκάμα της Ferrari σε συνδυασμό με υβριδική τεχνολογία.

H ιταλική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου για τις 24 Ιουνίου και σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρόκειται για το πρώτο εξακύλινδρο μοντέλο παραγωγής από την θρυλική Dino 246 GT του 1974. Εκτός από το V6 κινητήρα ο οποίος επανέρχεται στην πραγματικότητα της Ferrari, το νέο μοντέλο αναμένεται να ασπαστεί και την υβριδική τεχνολογία συνδυάζοντας την αύρα του Maranello με κάτι πιο αποδοτικό που ταιριάζει στα μέτρα της εποχής.

Προς το παρόν, το νέο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει την νέα βάση της γκάμας της Ferrari, είναι γνωστό με την κωδική ονομασία F171 και παρόλο που η ιταλική φίρμα, παραμένει σχετικά σιωπηλή σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο νέος V6 αποτελεί κάτι σαν κοινό μυστικό.

Φωτογραφία: Automedia

Ήδη οι πρώτες κατασκοπικές λήψεις του επίμαχου μοντέλου έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην επιφάνεια και το ίδιο ισχύει και τις λεπτομέρειες του μηχανικού συνόλου. Εκτός από τους έξι κυλίνδρους σε διάταξη V, η ισχύς του αναμένεται να ξεπεράσει τους 470 ίππους με δεδομένο ότι η F171 θα αντικαταστήσει ουσιαστικά την 488 GTB.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο η Ferrari θα επιλέξει υβριδική τεχνολογία ήδη από την «βασική» έκδοση ή αν θα υπάρξει μια δεύτερη, ισχυρότερη και υβριδική. Όποια και να είναι η επιλογή, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στην περίπτωση του υβριδικού συνόλου, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με την επίσης υβριδική SF90 Stradale, το ηλεκτρικό μοτέρ θα λειτουργεί επικουρικά στον κινητήρα εσωτερικής καύσης με την ισχύ να κατανέμεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Επίσης όπως είναι ήδη γνωστό το ίδιο υβριδικό σύνολο αναμένεται να αξιοποιηθεί και από το πρώτο SUV της Ferrari, Purosangue.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024