Στιγμές Άγιου Δομίνικου στη Βουλιαγμένη. Τρεις πρώην παίκτες του Survivor και συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν reunion και στην παρέα τους βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής χαμογελά ξανά, μετά και το πρόσφατο ατύχημά του, όταν πριν από μέρες τραυματίστηκε στο κεφάλι έχοντας πέσει από την καρέκλα και κάνοντας ράμματα. Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο σπίτι, και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του θεράποντα γιατρού του, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του.

Την Τρίτη λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο. Ήταν καλεσμένος του Αλέξη Παππά, όπου συναντήθηκε με τους συμπαίκτες του από το ριάλιτι. Ο Λευτέρης Πανταζής, υγιέστατος πλέον, ανανεωμένος, και φανερά αδυνατισμένος, πόζαρε με τους φίλους του, ενώ ετοιμάζεται , για τα επόμενα, καλλιτεχνικά του σχέδια. Σε λίγες μέρες, μπαίνει εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης, για το νέο του τραγούδι, ενώ, ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για το summer live tour του, με ήδη πολλές κλεισμένες, εμφανίσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω το story και το ποστ του: