Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Παππάς - Αλέσια Ντέμετζ: Μετά τον χωρισμό ήρθε και το unfollow στο Instagram

Αλέξης Παππάς – Αλέσια Ντέμετζ: Μετά τον χωρισμό ήρθε και το unfollow στο Instagram

Έριξαν και επίσημα τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Αλέξης Παππάς και Αλέσια Ντέμετζ αποφάσισαν να μην πορευτούν μαζί στη ζωή. Ο πρώην παίκτης του Survivor και το μοντέλο χώρισαν τραβώντας ο καθένας τον δικό του δρόμο.

Την απόφαση του χωρισμού πήρε ο ηθοποιός, ο οποίος έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα στην Αλέσια ανακοινώνοντας της πως δεν επιθυμεί να είναι τελικά μαζί. Μάλιστα, λίγο αργότερα την έκανε unfollow στο Instagram, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

«Δεν έκλαψα, είναι επιλογή του. Το δέχτηκα. Βασικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά πίσω από το μήνυμα υπάρχει ένα άλλο μήνυμα, οπότε το μήνυμά του ήταν μια αντίδραση. Κάτι άλλο. Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που εγώ σκέφτομαι. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν, “τι στο καλό σκέφτεται;” ξαφνιάστηκα γιατί όλα αυτά τα μηνύματα ήταν πολύ λογικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Οπότε όταν κοίταξα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Τι πρέπει να κάνω τώρα…

Πρέπει να απαντήσω κάτι του τύπου, “σήκωσε το αναθεματισμένο τηλέφωνό σου και τηλεφώνησέ μου αν έχεις κάτι να μου πεις” και δεν το έκανε. Του τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν το σήκωσε. Δεν λες δε σε αγαπώ πια και όλα καλά. Όχι δεν έχω προχωρήσει. Το να γνωρίσεις κάποιον είναι πολύ εύκολο. Τον συναντάς και βλέπεις ότι θέλει να σε εμπιστευτεί, να σε εντυπωσιάσει.

Αλλά όταν τον αφήνεις να φύγει είναι πολύ δύσκολο. Θέλει χρόνο. Ξέρω ότι ο Αλέξης ζήλεψε αλλά λαμβάνω λουλούδια κάθε εβδομάδα, από τη βασιλική οικογένεια, από τον πατέρα μου, κάθε εβδομάδα λαμβάνω λουλούδια από πολλούς ανθρώπους που συνεργάζομαι, λαμβάνω δώρα. Οπότε δε μπορώ κάθε φορά που λαμβάνω κάτι να πρέπει να μαλώνω», είπε η ίδια στο «Ευτυχείτε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024