Σέρρες: Θρίλερ με μωρό 20 μηνών που έπαθε εισρόφηση μπροστά στους γονείς του
Η Διευθύντρια Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Αναστασία Βλάχου, με ανάρτησή της ευχαριστεί το λιγοστό αλλά καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας αλλά και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και υπερεπείγουσα αποστολή του ασθενοφόρου από τις Σέρρες
Νήπιο 20 μηνών διασώθηκε από πνιγμό λόγω εισρόφησης στο Κ.Υ Μαυροθάλασσας Σερρών το απόγευμα της Τρίτης.
Η Διευθύντρια Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Αναστασία Βλάχου, με ανάρτησή της ευχαριστεί το λιγοστό αλλά καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας αλλά και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και υπερεπείγουσα αποστολή του ασθενοφόρου από τις Σέρρες και την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Σερρών για την άριστη συνεργασία τους.
Η ανάρτηση
«Ως επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Υ. Μαυροθάλασσας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το λιγοστό μεν, καλά εκπαιδευμένο δε και με άριστες γνώσεις προσωπικό του κέντρου υγείας, που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του πληθυσμού, απλές ή πολύ σοβαρές, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
» Σήμερα χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλης της ομάδας διασώθηκε νήπιο 20 μηνών από πνιγμονή λόγω εισρόφησης.
» Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και υπερεπείγουσα αποστολή του ασθενοφόρου από τις Σέρρες και την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Σερρών για την άριστη συνεργασία τους.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας