Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο δημοτικό σχολείο στη Ζωφριά

Νέο δημοτικό σχολείο στη Ζωφριά

Κάθε νέο σχολείο που κατασκευάζεται είναι μια μεγάλη επένδυση για την χώρα. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης προδιαθέτουν τους μαθητές θετικά.

Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Φυλής για τη σχολική στέγη. Αυτή τη φορά μπήκε στην τελική ευθεία ένα έργο μεγάλης σημασίας, που ικανοποιεί το πολύχρονο αίτημα των κατοίκων της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων για την ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

Το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2021, μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και του προσυμβατικού ελέγχου, από το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση για την ανέγερση του σχολείου.

Οι εργασίες για την ανέγερση νέου κτιριακού συγκροτήματος που περιλαμβάνει 6/θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων στο Οικοδομικό Τετράγωνο Κ2211, μεταξύ των οδών Ερμού – Πανός – Δαιδάλου – Νιόβης σε οικόπεδο 2791,88 τ.μ. το οποίο απαλλοτρίωσε η διοίκηση Παππού, πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.

“Ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο που αποτελούσε όνειρο δεκαετιών βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου, καθώς και τους συνεργάτες μου  για τις άρτιες διαδικασίες, που οδήγησαν στη χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. Σύντομα θα βρεθούμε στο χώρο του 8ου Δημοτικού για τη θεμελίωσή του”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024