Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που γίνονται συχνά το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση

Τα ζώδια που γίνονται συχνά το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση

Αν εκπροσωπείτε αυτά τα  ζώδια ή έχετε ωροσκόπο, Αφροδίτη ή Άρη, τότε μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να γίνετε εραστές ή ερωμένες ενός δεσμευμένου ατόμου.

Το να είσαι το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση δεν είναι κάτι που μπορούν όλοι να το υποστηρίξουν, να το αντέξουν ή και να το επιδιώξουν.

Σίγουρα το να παρεισφρήσει κάποιος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν είναι μόνο στο χέρι του, αλλά θα πρέπει και κάποιος να του ανοίξει την… πόρτα και να του επιτρέψει να πάρει αυτό τον ρόλο.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα δεχτούν ποτέ να γίνουν σκιές στη ζωή κάποιου, ούτε να λάβουν τον ρόλο του αναπληρωματικού.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι πιο επιρρεπείς, που δεν έχουν αυτοέλεγχο, που αν βάλουν κάποιον-α στο μάτι δεν θα σταματήσουν μέχρι να καταφέρουν να τον-ην κάνουν δικό-η τους.

Για αυτούς είναι ένα παιγνίδι δύναμης, χειρισμού και εξουσίας, ένα πάθος που μόλις ο στόχος επιτευχθεί δεν φέρουν καμία ευθύνη για το παρακάτω.

Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο να γίνουν τρίτα πρόσωπα, που δεν έχουν πρόβλημα να διαλύσουν μια σχέση, να φερθούν ανταγωνιστικά και να νικήσουν είναι πέντε.

Αν εκπροσωπείτε αυτά τα  ζώδια ή έχετε ωροσκόπο, Αφροδίτη ή Άρη, τότε μπορείτε σύμφωνα με την Άση Μπίλιου και το asibiliou.gr, με μεγαλύτερη ευκολία να γίνετε εραστές ή ερωμένες ενός δεσμευμένου ατόμου.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι οι ηγέτες και οι κατακτητές του ζωδιακού και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους και ιδιαίτερα αν ποθούν να κάνουν κάποιον άνθρωπο δικό τους. Με τη δυναμικότητα, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό που τους χαρακτηρίζει «λοκάρουν» τον στόχο τους, απασφαλίζουν και αρχίζουν την επίθεση με ό,τι όπλα έχουν. Ξεκινάνε με κομπλιμέντα, εκφράζουν τον θαυμασμό τους και υπόσχονται περιπέτειες.

Πολλές περιπέτειες και πάρα πολλές στιγμές πάθους και εκστασιασμού που προσφέρουν απλόχερα και ταξιδεύουν το αντικείμενο του πάθους τους μακριά από τη ρουτίνα της σχέσης του.

Γίνονται ακριβώς αυτό που λείπει από τον άλλο και θέλουν να τον κατακτήσουν. Όσο ο άλλος αντιστέκεται τόσο η πώρωσή τους αυξάνεται και κάνουν τα πάντα.

Και μόλις τα καταφέρουν, μόλις ο άλλος τους παραδοθεί και έχει γίνει ολοκληρωτικά δικός τους μπορεί και να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να ψάξουν ένα άλλο θήραμα. Το θέμα για τους Κριούς είναι να βγουν νικητές στη μάχη που δίνουν και ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτοι στη λίστα είναι οι Δίδυμοι και ίσως για κάποιους αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Δεν εννοούμε ότι όλοι οι Δίδυμοι θα μπλέξουν σε παράνομους δεσμούς, αλλά αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσουν να περάσει έτσι.

Αν γοητευθούν από κάποιο άτομο δεν τους νοιάζει αν είναι δεσμευμένο, εξάλλου αυτό δεν είναι κάτι που αφορά αυτούς, στο χέρι του άλλου είναι αν θα μείνει πιστός στο ταίρι του ή αν θα ενδώσει στα χαρίσματα των Διδύμων.

Έτσι, το βλέπουν οι Δίδυμοι και έτσι πορεύονται. Αρχικά θα ξεκινήσουν με το δυνατό τους χαρτί, το επικοινωνιακό τους χάρισμα και θα λειτουργήσουν σαν «σειρήνες» που ξελογιάζουν τους άλλους. Επειδή έχουν και πολύ αναλυτικό και δυνατό μυαλό θα πουν στο αντικείμενο του πόθου τους αυτό ακριβώς που θέλει να ακούσει και σιγά σιγά θα κερδίζουν έδαφος. Θα προσπαθούν να κρατούν το μυαλό του απασχολημένο, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να δείχνουν με όλους τους τρόπους ότι η ζωή μαζί τους θα είναι διασκεδαστική.

Οι Δίδυμοι δεν τα παρατάνε εύκολα μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους, δεν θα μπουν σε δεύτερες σκέψεις και δεν θα τους πιάσουν συναισθηματισμοί και τύψεις. Ούτε θα κοιτάξουν το αύριο και αν όντως θα προχωρήσουν τη σχέση με αυτό το άτομο.

Ζουν το σήμερα και θέλουν να είναι συναρπαστικό, περιπετειώδες και γεμάτο νέες εμπειρίες. Εξάλλου είναι συλλέκτες εμπειριών και ας αφήνουν πίσω τους καμένη γη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι σιωπηλοί, ύπουλοι και πολύ επικίνδυνοι. Είναι «αρπακτικά» και από αυτούς που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μερικές φορές ζηλεύουν την ευτυχία των άλλων και εννοείται ότι θα γίνουν το τρίτο και το τέταρτο πρόσωπο αν χρειαστεί, προκειμένου να νιώσουν το πάθος και την ηδονή που κρύβει το παράνομο.

Ζουν για το κρυφό, για το επικίνδυνο και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους. Και μην απορείτε αν αισθάνονται τύψεις, η απάντηση είναι όχι. Να θυμάστε όμως ότι οι Σκορπιοί δεν χάνουν το μυαλό τους αν μπλέξουν σε τέτοιες ιστορίες. Όχι, ξέρουν πολύ και τι κάνουν και πώς να το κάνουν. Αυτό που τους οδηγεί είναι η ανάγκη τους για επιβολή, για έλεγχο και εξουσία.

Είναι για αυτούς ένα παιγνίδι επικράτησης και για αυτό έχουν στρατηγική, δεν αφήνονται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Καταστρώνουν σχέδια και έχουν πολλά… όπλα στη φαρέτρα τους, με μεγαλύτερο την απίστευτη σαγήνη τους και παίζουν εκτός ορίων και κανόνων και με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι μπορεί για κάποιους να αποτελούν έκπληξη που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, διότι είναι άτομα που αγαπούν την τάξη, τους κανόνες και θεωρούνται και αρκετά παραδοσιακοί.

Είναι όμως οι… σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού, αφού έχουν και έναν ασίγαστο πόθο να φτάσουν ψηλά, στην κορυφή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αν λοιπόν βρεθεί στον δρόμο τους κάποιος που να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει, που να μπορεί να κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα, που να διαθέτει τα εχέγγυα να τους οδηγήσει στο όνειρο τους, τότε δεν τους νοιάζει αν είναι παντρεμένος-η ή δεσμευμένος-η σε μία σχέση.

Θα προσπαθήσουν να τον-η διεκδικήσουν, να τον-ην κάνουν δικό-η τους.

Οι Αιγόκεροι όταν βάζουν έναν στόχο δεν ησυχάζουν μέχρι να τον πετύχουν.

Καταστρώνουν σχέδια, οργανώνονται και δεν κάνουν τυχαίες κινήσεις. Αγαπούν το κυνήγι και το παιχνίδι και το κάνουν με έναν τρόπο τόσο αυθεντικό και «τέλειο» που σπάνια καταλαβαίνει κάποιος τι κρύβουν στο μυαλό τους. Δεν θα δώσουν ποτέ δικαίωμα στον περίγυρο, δεν θα πλησιάσουν κάποιον χυδαία, αλλά με κύρος και δύναμη που σαγηνεύει και τους πιο ισχυρούς. Υφαίνουν τον ιστό της… αξιοπρέπειας και παγιδεύουν το θύμα τους αργά και βασανιστικά.

Όταν δε, αποκαλύπτουν και την έντονη σεξουαλικότητα τους που είναι έκπληξη, διότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πίσω από αυτόν τον ψυχρό άνθρωπο κρύβεται ένα ηφαίστειο, τότε έχουν επιτύχει τον στόχο τους και κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Θα διεκδικήσουν την πρωτιά στη ζωή του άλλου και δεν θα απολαμβάνουν τα σκοτάδια.

Όμως, αν τα προνόμια που θα κερδίσουν είναι πολλά, τότε μπορούν να μείνουν στην τρίτη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι, κατά των κατεστημένων και των στερεότυπων και δεν αντιμετωπίζουν ηθικά διλήμματα για το αν διαλύουν έναν γάμο ή μια σχέση.

Μπορούν εύκολα να γίνουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς ίχνος δισταγμού και μάλιστα μπορούν και να διατηρούν φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις με το «απατημένο» πρόσωπο της τριάδας και να το κοιτούν στα μάτια δίχως να κοκκινίζουν.

Είναι συνήθως από αυτούς που όλοι πέφτουν από τα σύννεφα όταν αποκαλύπτεται η σκευωρία και αναρωτιούνται πώς το έκανε.

Εύκολα. Αυτά για τους Υδροχόους είναι πολύ εύκολα. Διαχωρίζουν το μυαλό από τα περιττά συναισθήματα και αφού περνούν καλά δεν καταλαβαίνουν γιατί να μην το ζήσουν. Εξάλλου, αν τους ρωτήσετε θα σας πουν ότι στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024