Κατερίνα Καινούριου: «Μιλούσαν πολύ άσχημα για εμένα, με πετσόκοβαν»
Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε on air ένα άσχημο περιστατικό από τη δουλεία της.
Μια άτυχη στιγμή που είχε όταν πήγαινε σε ένα ραντεβού αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούριου σήμερα στην εκπομπή της. Με αφορμή ένα βίντεο από το Survivor, όπου η Μαριαλένα, άθελά της, άκουσε μια συζήτηση της Ελένης Χαμπέρη με την μπλε ομάδα, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» εξιστόρησε ένα παρόμοιο περιστατικό που έχει ζήσει η ίδια.
Συγκεκριμένα, θέλοντας να στηρίξει τη Μαριαλένα, είπε ότι της έχει τύχει να περνά έξω από γραφείο για να πάει σε ένα ραντεβού και άκουσε να μιλούν με άσχημα λόγια για εκείνη και έναν συνεργάτη της. «Έχω περάσει έξω από γραφείο, γιατί είχα ραντεβού στο δίπλα και άκουγα να μιλούν πολύ άσχημα για εμένα. Με πετσόκοβαν. Δεν χτύπησα την πόρτα, αλλά θα την χτυπήσω σύντομα. Τυχαία πέρναγα και μιλούσαν για εμένα και έναν συνεργάτη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Μια νύχτα μόνο: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
- Χανιά: Αγνοείται για τρίτη ημέρα 58χρονος στα Χανιά – Εκδόθηκε Missing Alert
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- Μάντζος: Διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και απόλυτη επίγνωση των θέσεων της Άγκυρας
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δε λέει την αλήθεια – Καθορισμός του κατώτατου από τους εταίρους και μονομερής προσφυγή στη διαιτησία
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει



