Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η αφιέρωση του Τσιτσιπά στη γιαγιά του: «Πάντα θα εμπνέεις τον δρόμο μου» (pic)

Συγκλονίζει η αφιέρωση του Τσιτσιπά στη γιαγιά του: «Πάντα θα εμπνέεις τον δρόμο μου» (pic)

Ο Ελληνας τενίστας δεν βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Προάστιο Καρδίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της αγαπημένης του γιαγιάς.

Στην κηδεία της γιαγιάς του, που έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (13/6), δεν πήγε το απόγευμα της Τρίτης (15/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο, η σκέψη του ήταν εκεί και ήταν συντετριμμένος.

Η πολυαγαπημένη γιαγιά του Ελληνα τενίστα άφησε την τελευταία της πνοή πέντε λεπτά πριν την έναρξη του τελικού του Ρολάν Γκαρός, όπου ο συμπατριώτης μας αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Στέφανο Τσιτσιπά λίγες ώρες αργότερα να γράφει μια συγκινητική ανάρτηση στα social media και να την αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο.

Το απόγευμα της Τρίτης (15/6) ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας δεν βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Προάστιο Καρδίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της αγαπημένης του γιαγιάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία, ωστόσο το στεφάνι που κατέθεσε ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα για την συγκινητική ανάρτηση που είχε πάνω του.

«Γιαγιά μου Σταυρούλα πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους, πρωταθλήτρια ζωής. Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου, αγαπημένη μου γιαγιά, πάντα θα εμπνέεις τον δρόμο μου. Καλο ταξίδι στην αιωνιότητα, ο εγγονός σου, Στέφανος», έγραφε.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024