Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στο Μόναχο η Λίνα Σουλούκου

Ολυμπιακός: Στο Μόναχο η Λίνα Σουλούκου

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο και παρακολουθεί την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία για το Euro 2020.

Στο Μόναχο και συγκεκριμένα στην «Αλιάνζ Αρένα» βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου, με την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Η Λίνα Σουλούκου είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και από τα χέρια της περνούν τα πάντα, όσον αφορά στις μεταγραφές των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το πόστο που έχει στον Ολυμπιακό, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA), με την Λίνα Σουλούκου να έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται στην ευρωπαϊκή ελίτ από την Λίνα Σουλούκου, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024