Το παλεύει ο Χάρντεν για το Game 5 με τους Μπακς (pic)
Ο Τζέιμς Χάρντεν θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για συμμετοχή στο Game 5 των Νετς με τους Μπακς, με τον Στιβ Νας να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον έμπειρο γκαρντ.
Τα ξημερώματα (16/6, 3:30) Μιλγουόκι Μπακς και Μπρόυκλιν Νετς θα τεθούν αντιμέτωποι στο Game 5 της σειράς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, σε ένα ματς που θα καθορίσει ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα και θα χρειάζεται απλά μία νίκη για την πρόκριση της.
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με τους Νεοϋορκέζους να μην υπολογίζουν στον Καϊρί Ίρβινγκ που γύρισε το πόδι του στο Game 4 και δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN και του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο «μούσιας», που είχε χτυπήσει στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, θα δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση και αν νιώθει καλά τότε θα μπει για να ενισχύσει τις προσπάθειες των Κέβιν Ντουράντ και Μπλέικ Γκρίφιν.
Θυμίζουμε πως ο Στιβ Νας είχε δηλώσει ότι ο Χάρντεν γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Παρόλα αυτά δεν έχει άλλη επιλογή παρά να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς.
Harden is expected to test his hamstring in shoot-around today and has been determined to try and find a way to get cleared to play Game 5, sources tell ESPN. There are no guarantees on his status but Harden is trying to play with series 2-2. https://t.co/gYCTIKXXl8
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.